merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kommunikatörer

Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!


Vi söker nu en till tre kommunikatörer.

Din framtida arbetsplats
Anställningen är placerad på Kommunikationsenheten, som är en del av Kommunikations- och marknadsavdelningen. På enheten finns idag tjugo medarbetare, varav åtta konsulter. Som kommunikationskonsult är du en del av arbetsgemenskapen på avdelningen och medverkar i LiU-övergripande kommunikationsinsatser, kompetensutveckling och andra avdelningsaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Du arbetar som kommunikationskonsult inom Linköpings universitet. Anställningen är centralt placerad, men stora delar av arbetet utförs på institution eller annan arbetsenhet. Uppdragen är långa, vanligtvis på minst ett år. Arbetsuppgifterna är breda  och varierar över tid. Du arbetar med planering och genomförande av kommunikationsaktiviteter och fungerar som bollplank i kommunikationsfrågor för enhetens ledning och medarbetare. Du är projektkommunikatör och/eller arbetar med kommunikation om forskning och utbildning. Du sköter en webbplats: skriver och bearbetar texter, bygger och redigerar webbsidor mm.  Du använder sociala medier och andra kanaler och arbetssätt, beroende på målgrupper och behov.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Du har arbetat några år som kommunikatör eller journalist, med stor bredd i dina arbetsuppgifter. Du är en erfaren webbredaktör. Du är en driven skribent med förmåga att anpassa innehåll och utformning till olika målgrupper och medier. Du har goda färdigheter i såväl svenska som engelska. Du är van vid att använda sociala medier som arbetsredskap och behärskar relevanta datorprogram. Erfarenhet som projektkommunikatör och arbete med utvecklingsprojekt inom kommunikationsområdet är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av liknande arbete inom högskolan samt vana vid fotografering och formgivning.

Som person är du självgående, stabil, intresserad av att lära nytt och lätt att samarbeta med.

Anställningens omfattning
100%, tidsbegränsad anställning tom 2018-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Fackliga kontaktpersoner
För kontakt med fackliga kontaktpersoner se https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb.   

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01-09. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!

Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version