merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administrativ kundtjänstmedarbetare sökes i Borås!

Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med administrativ kundtjänst hos vår kund i Borås. Uppdraget är långsiktigtoch du kommer att ingå i ett team som har både arbetsglädje och framåtanda.
Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

I din roll som administrativ kundtjänstmedarbetare kommer du främst arbeta med administrativa åtgärder så som chatt och mailhantering.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa kunderna. Vår kund värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt gymnasiekompetens är meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal med möjlighet till extra bonus.

Verkar detta intressant? Ansök redan idag.

Start: 15/1-2018

Lycka till!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version