merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ica Kvantum Svedala söker andreman till mejeriavdelningen

Har du erfarenhet från dagligvaruhandeln och letar efter nästa utmaning i din karriär? Storesupport söker nu för vår kunds räkning en butiksmedarbetare till mejeriavdelningen. Vi letar efter dig som trivs med ett högt arbetstempo och vill utvecklas med vår kund.

Om företaget
Ica kvantum Karlssons är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe i Svedala med allt under ett och samma tak. Där hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror.

Arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare i mejeriavdelningen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter varubeställning, kontroll av leveransfakturor, inventering och varuplock. Du kommer även arbeta med prissättning, exponering av varor samt egenkontroll. Som andreman i mejeriavdelningen kommer du ha huvudansvaret för avdelningen då säljledaren inte finns på plats.

Då arbetet innebär en del tunga lyft ser vi att du trivs bra med ett aktivt arbete som sker i högt tempo och att du har god fysik.

Att leverera bra service är en självklarhet för dig som alltid sätter kunden i första hand och vill att samtliga kunder lämnar butiken nöjda.

Tjänsten avser 29 timoch gäller tillsvidare.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
För att du ska trivas och leverera bra resultat behöver du vara naturligt engagerad av verksamheten. Ordning och reda är viktigt för dig som planerar ditt arbete väl.

Du är en lagspelare som enkelt kommer in i teamet med mycket energi och ser tydlig kommunikation och bra samarbete som nyckeln till framgång och välkomnar förändringar. Att du är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av dagligvaruhandeln sen tidigare. Meriterande är givetvis om du tidigare arbetat i mejeriavdelningen, med färskvaror eller inom Ica. Har du tidigare arbetat med systemen AoB samt Storeoffice och har god förståelse för dessa kommer det värderas högt.

Är du pigg och person som gillar att ta i, då kan detta vara något för dig!

Arbetstider
Tillsättning 2018-01-08

Arbetstiderna kommer variera. Schema enligt överenskommelse.

Butikens öppettider är 07.00-22.00

Timlön enligt kollektivavtal.

Om oss
Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet.

Är du intresserad?
Stämmer det här in på dig? Skicka din ansökan redan idag och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version