merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Framtidens jobb är här - Innesäljare Heltid/Fastlön+bonus

Motivationen är på topp, du har höga ambitioner och du har ett leende som slår allt. Då har du chansen att bli en del av oss, framtidens arbetsplats!

Vi söker dig som är driven, engagerad, vill utvecklas och bli framgångsrik. Du vill arbeta heltid med att erbjuda attraktiva produkter till nya kunder.

Vi arbetar idag med den senaste tekniken och de modernaste säljstödsystemen, samtidigt som du har en fantastisk utsikt över hela staden Kristianstad!

En dag på Safe Sales

Som innesäljare hos oss blir du en del av ett engagerat säljteam som tillsammans strävar efter att vara det bästa teamet på kontoret för att vinna priser som: resor, mobiltelefoner, spel och dylikt. Men framförallt för att tjäna bra med pengar.

Du jobbar alltså aktivt med att marknadsföra och sälja våra uppdragsgivares produkter och tjänster via telefon. Som innesäljare på Safe Sales så arbetar du alltid med en fast månadslön för en stabil inkomst.

Utöver din fasta timlön så arbetar du med provision, vilket innebär att du även får betalt för allting du säljer. Enkelt, ju mer du säljer; ju mer tjänar du!

Vi erbjuder dig

- Daglig coachning från våra inspirerande och motiverande teamchefer

- Produkt och säljutbildning

- Stora möjligheter att klättra inom bolaget

Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men inte ett krav. Våra erfarna teamchefer jobbar hårt för att stötta dig och finns där för att hjälpa dig uppnå dina mål.

Utvecklingsmöjligheter

Med vårt unika försäljningskoncept skapar vi framtidens entreprenörer, därför är vi en stark språngbräda för unga människor som vill utvecklas och nå framgång i livet.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare för unga ambitiösa människor som vill ut i arbetslivet, därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare och ger dem verktygen som de behöver för att lyckas inom försäljning. Som säljare hos oss kommer du gå igenom en tydlig och utvecklande karriärtrappa som följer din personliga utveckling.

Arbetstider

Heltid / Måndag - Fredag (8.30 - 17.30)

Lön, ersättning och förmåner

Fast lön + provision 10-20% Mållön +30.000kr

Om anställningsvillkoren

Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning

Kontakt

Hedda Ramos, HR, 0768972762

hedda@safesales.se

Så om du vet att du är en riktig vinnare med ett stort leende på läpparna och en person som alltid ger 200% i allt du gör... Skicka in din ansökan redan NU då rekrytering sker löpande!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version