merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior Administratör med erfarenhet av fakturahantering

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer du tillhöra fakturaavdelningen, där du har daglig kontakt med kunder via telefon och e-post. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

- Ta emot fakturareklamationer per telefon, mail och post
- Ansvara för att spärra fakturor och att skicka påminnelser
- Utredning av fakturaärenden

Detta är ett hyr-köps uppdrag vilket innebär att du blir anställd av 2Complete för att sedan gå över till kund.


Om företaget
Vår kund sitter i trevliga lokaler, ca 10 min från Stockholm City. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som tidigare arbetat med administration, kundservice eller ekonomi. Du är van att ge service i världsklass och trivs att jobba självständigt såväl som i team. Du har goda kunskaper i office-paketet

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som Administratör bör du vara social, servicemedveten och ha en fallenhet för struktur i ditt arbete. Du gillar problemlösning och vill alltid sätta kunden i fokus.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version