merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande kundtjänstmedarbetare
Vi letar nu efter en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vår attraktiva kund i Malmö. Är du på jakt efter en ny tjänst? Eller är du kanske inte det utan är bara ute efter att helt rätt möjlighet skall öppnas för dig? Vi letar efter dig som har minst 1 års erfarenhet från servicebranschen, som pratar flytande finska och har en god engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot ett samtal och en kaffe ihop med dig!

Omfattning: Heltid, 06:15 – 15:00, start 1 februari och med uppdragslängd på 6 månader.

Arbetsbeskrivning:

På en central adress i Malmö sitter ett företag med en internationell företagskultur som nu letar efter sin nästa medarbetare. Här välkomnas du av trevliga kollegor i ett öppet kontorslandskap med närhet till såväl lunchrestauranger som goda kommunikationsmöjligheter.

• Hantera och registrera kundorder som kommer in via telefon, mail samt fax.
• Leveransbevakning samt ge support till både kunderna och säljorganisationen.
• Bidra med alternativa lösningar när artiklar saknas på laget. Man informerar kunderna om avvikelser

Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Minst 1 års erfarenhet fr servicebranschen.
• Gymnasieutbildning.
• God datorvana.
• God engelska eller svenska samt finska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi du trivs i såväl självständiga arbetsuppgifter som i samarbeten. Vi tror även att du har ett driv, kanske yttrar det sig i att du vågar ta egna initiativ? Du har ett givet sinne för service och trivs i arbetsuppgifter som kan vara både högt och lågt. Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss!

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet från att sitta i kundtjänst.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-01-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se [ mailto:olivia.ljungback@randstad.se ] |

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version