merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Regional försäljningschef Väst till Autoexperten

Om företaget
Autoexperten ägs av KG Knutsson AB som sedan 1946 är smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Autoexperten är en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja för fordon med nära 60 butiker och över 410 bilverkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet av produkter och tjänster är viktiga framgångsfaktorer för oss. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag vilket vi ser som en avgörande och viktig strategisk inriktning för vår gemensamma och långsiktiga affär.
Vi tror på starka entreprenörer som brinner för sin egen affär.

Nu söker vi en försäljningschef för region Väst till vårt affärsområde Autoexperten.


Dina arbetsuppgifter
Som försäljningschef ansvarar du för att nya och befintliga affärsrelationer upprättas och utvecklas i din region. Du strävar efter en positiv försäljningsutveckling avseende omsättning, budgetuppföljning, resultat och konceptets efterlevnad.

I regionen finns 11 butiker som du besöker och följer upp. Du kommer att arbeta med rådgivning och coachning av butikernas platschefer och utesäljare. Rollen innefattar även att driva affärsutvecklingen och genomföra kampanjer och marknadsaktiviteter enligt marknadsplaner.

Du kommer att ha det indirekta personalansvaret för utesäljarna i regionen (ca 10 st). Du utgår från ditt hemmakontor.


Din profil
Som regional försäljningschef tror vi att du förutom säljerfarenhet har en gedigen bakgrund från bilbranschen och servicemarknad.

För att skapa varaktiga relationer mellan butiker och verkstäder, utesäljare och platschefer krävs det att du är målmedveten och kommunikativ. Vidare ser vi att du är driven i affärsutvecklingen samt arbetar proaktivt. Du är pålitlig och förtroendeingivande, vilket hjälper dig i ditt arbete att skapa långsiktiga affärer. Eftersom du kommer att styra din egen arbetsdag så är du strukturerad, disciplinerad och har en stark inre drivkraft och självmotivation.

Eftersom denna tjänst kommer att innebära regionansvar för västra Sverige förutsätter vi också att du bor i regionen, med fördel i Göteborgsområdet. Vidare har du en god allmän datavana och B-körkort.


Vi erbjuder…

• En spännande bransch med intressanta kunder
• Jobba med ett riktigt brett sortiment
• Ett varierande och utvecklande arbete
• En roll med mycket eget ansvar

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423. Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version