merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Garo AB - LAGERCHEF

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2016 MSEK 658 och har cirka 350 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.

 

Har du erfarenhet av ledarskap och logistik?

Söker du bolaget som växer och utvecklas?

- Här är en spännande tjänst på Garo AB som Lagerchef.

GARO AB befinner sig i en kraftig expansionsfas. Företaget kännetecknas av innovation och hög kvalitet. Vi söker nu en ny Lagerchef med placering i Gnosjö. Företagets utveckling ger nya spännande utmaningar i rådande tillväxt och efterfrågan, därför förstärker vi med en nyckelposition i företaget.

Som lagerchef är dina främsta arbetsuppgifter att driva och utveckla vår lagerverksamhet för att möta marknadens efterfrågan. Teamet består av ca 20 medarbetare och 2 teamledare.

Med ett övergripande ansvar analyserar du flödet och processer, och ser till att optimera och effektivisera verksamheten samt ger förslag på investeringar för förbättringar. Du har ansvar för företagets leveranssäkerhet från lager till kund. Rollen innebär att du är processägare av IT stödet inom lagerfunktionen på alla bolagen inom Sverige.

Som Lagerchef arbetar du dessutom crossfunktionellt med andra funktioner inom företaget som t ex inköp, produktion och marknad. Externt ska du skapa kontaktytor hos de större grossisterna.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande tjänst. Vi värdesätter högt dina ledaregenskaper och din förmåga att utveckla flöden och processer.  Du är både strukturerad och målmedveten. Din förmåga att skapa kontakt, samarbeta och kommunicera är viktiga både för interna och externa relationer. 

Du har god IT-vana och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med IT stöd inom lager och logistik. Dina språkkunskaper är goda i svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

I denna rekrytering samarbeta Garo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-525 00 07. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast den 12 januari.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version