merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Semestervik Handledare och rehabiliteringsassistenter

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Ett gott liv i en levande kommun."

Som medarbetare i Pajala kommun är du en nyckelperson för de som behöver stöd och hjälp. Kommunstyrelsens omsorgsutskott har brukaren i centrum och utgår från socialnämndens vision ?Ett gott liv med glädje och trygghet!?.

Vi söker handledare och rehabiliteringsassistenter till våra boenden inom omsorg och psykiatri

Arbetsuppgifter: Som handledare eller rehabiliteringsassistent jobbar du med att ge handledning i vardagliga aktiviteter till personer med olika behov. Omsorgsboendena har verksamhet dygnet runt.

Kvalifikationer: Vi söker ett antal personer som är intresserade av att jobba med människor i olika livssituationer. Har du utbildning eller erfarenhet av det så ser vi det som meriterande.

Tidsbegränsad: en till tre månader under perioden juni-augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version