merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfaren Arbetsledare med inriktning Asbest- och PCB-sanering

Är du drivande, initiativtagande och har god samarbetsförmåga? Till region Göteborg söker vi nu en erfaren arbetsledare med inriktning asbest- och PCB-sanering.Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull roll i en snabbt växande och globaliserande organisation. Vi tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan och arbetar ständigt med förbättringar och ett hållbart företagande i fokus.Vi genomför en mängd viktiga uppdrag inom sanering och är exempelvis ett av få företag som har rikstillstånd att sanera asbest.

Delete är Nordens ledandetjänsteföretag inom rivning och industriservice,främst mot industri och byggbransch. Vi är idag etablerade på 13 orter i Sverige och 18 i Finland, Delete omsatte 1,65 miljarder SEK 2016 och har drygt 800 anställda, varav ca 300 i Sverige.

Dina arbetsuppgifter:

Som projekt- och arbetsledare har du ansvar för både större och mindre projekt i regionen. Du leder projektet på plats och har daglig kontakt med personalen, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Till viss del är tjänsten administrativt arbete, där du sköter dokumentation kring projektet, bemanning, beställer material, planerar nuvarande och nästkommande projekt samt ser till att tidsplan och budget hålls. Resterande tid är du ute på projekt och stöttar personalen, följer upp arbetet, driver arbetet framåt, ansvarar för arbetsmiljön samt arbetar ”hands on” och tar tag i det som behövs.

Din erfarenhet och dina egenskaper:

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av asbest- och PCB-sanering. Du ska ha koll på vad som krävs i dokumentation och tillstånd. Har du tidigare arbetat med att leda personal och är duktig på att engagera och motivera är det bra. Kunskap och erfarenhet av praktisk entreprenadjuridik är önskvärt.

Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. För att du ska trivas i rollen som arbetsledare hos oss bör du vara flexibel då vår verksamhet ofta är händelsestyrd. I din ledarstil är du lösningsorienterad, lyhörd, rak och tydlig.Du bör kunna strukturera din tid och gilla att arbeta mot deadlines.

Du har dokumenteradutbildning inom asbesthantering. Vi tror också att du har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du bör kunna hantera engelska väl i tal och skrift. Utbildning i Bas P+U är meriterande.

Viktigast av allt är att du har ett eget driv och en vilja att utveckla och se möjligheter.


Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version