merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschef kommunala utförare

Upplands Väsby kommun
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor drygt 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.  
 
Det finns 30 förskolor och 16 skolor runt om i kommunen. Den gemensamma nämnaren för alla utförare i Upplands Väsby är att ständigt arbeta för ökad kvalitet och att förmedla en verksamhet där varje barn syns och får möjlighet att växa och utvecklas.  
 
Verksamhetschef kommunala utförare  
Till utbildningskontoret i Upplands Väsby kommun söker vi en verksamhetschef för kommunala verksamheter. Detta är en relativt nyinrättad tjänst som tillkommit efter en omorganisation som innebär att såväl kommunala som privata utförare skall styras från samma nämnd, med likvärdighet som mål. Det yttersta målet är att ge varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och möjlighet till utveckling. Som verksamhetschef blir ditt uppdrag att leda och utveckla skolverksamheten från förskola till gymnasium, samt leda vuxenutbildning på en övergripande nivå då denna drivs av privata utförare. Du ska tillse att organisationen levererar hög kvalitet och har en ekonomi i balans, samt  fortlöpande följa upp och effektivisera verksamheten. Organisationen skall ständigt arbeta för att vidareutveckla kompetens och kvalitet så att medborgarens behov och intressen tillgodoses. Till din hjälp kommer du att ha en organisation som brinner för detta. Du har åtta direktrapporterande chefer samt en stab vid din sida. Att stötta och utveckla dina medarbetare är självklart en del av ditt uppdrag. Du rapporterar till chefen för utbildningskontoret och är del av dennes ledningsgrupp.  
 
Kvalifikationer
För att motsvara kraven i denna roll bör du ha en akademisk examen inom relevant område och erfarenhet från skolverksamhet och dess lagar och avtal. Du måste ha erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation, i en chefstjänst, helst som chef över andra chefer. Kunskap om ekonomi i kommunal verksamhet är också väsentligt.  
 
Som person är du utvecklingsorienterad och drivs av att ständigt förbättra den verksamhet du arbetar i. Du har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat genom ditt sätt att kommunicera och att lyssna samt att påverka din omgivning i positiv riktning. Affärsmässighet och struktur och en vilja till gott samarbete med arbetstagarpart är andra viktiga egenskaper för framgång i denna roll tillsammans med en förmåga att stötta rektorer och förskolechef i deras ledarskap. Till sist, lite humor hjälper ofta!  
 
Utvärdering av inkomna ansökningar samt intervjuer sker löpande, och vi kan komma att avsluta processen före sista ansökningsdatum.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version