merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Entreprenadingenjör

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Peabs byggverksamhet i Borlänge behöver förstärka med ytterligare en entreprenadingenjör.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör ansvarar du för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Du upprättar anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschef och har en central roll i kalkylarbetet gällande planering, inköp och kontraktsadministration. Du är ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och hålla projekt- och projekteringsledningsmöten. Vi ser gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem Tjänsten innebär många kundkontakter vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet, förmåga att skapa långsiktiga kundkontakter, uthållighet samt tålamod. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Ansökan

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansöka idag!

Vi erbjuder

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version