merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare till Arbetsmarknadsenheten

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende, arbetsmarknadsenhet samt öppenvårdsenheter.

Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."

ARBETSUPPGIFTER
Som Arbetsledare ansvarar du för att organisera, planera och leda enskilda i det dagliga arbetet. Du bidrar till enhetens utveckling och samverkar med andra aktörer på arbetsmarknaden. Syftet med vårt arbetscenter är att via arbetsträning, sysselsättning eller aktivitets- och funktionsbedömning säkerställa kompetens som möjliggör att den enskilde kan uppnå egenförsörjning. Du kommer att arbeta i en produktionsliknande miljö med diverse tekniska monteringsarbeten samt olika paketering och emballeringsuppgifter. Arbetsledaren ingår i ett team tillsammans med arbetskonsulent och övriga arbetsledare och har ett gemensamt ansvar för att samverka mellan enheterna samt att täcka upp för andra arbetsledare under ledigheter och/sjukfrånvaro.

KVALIFIKATIONER
Den arbetsledare vi söker till vår arbetsenhet ska ha en eftergymnasial utbildning motsvarande högskola eller YH, inom området ledarskap, logistik, teknik eller liknande.
Alternativt har du en dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst som vi bedömer likvärdig. Vår arbetsledare har ett tydligt ledarskap och ett motiverande och coachande förhållningssätt. Vi förutsätter en kulturell medvetenhet och en tydlig kommunikationsförmåga. Som person är du trygg, stabil och prestigelös.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Förutom en vana att arbeta med tekniska och industri och produktionsliknande moment har du även en kunskap om de maskiner och verktyg som normalt finns i en sådan miljö.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version