merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Platschef

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Är du på jakt efter nya utmaningar som platschef?

Peabs byggverksamhet i Gävle letar efter erfaren platschef som vill vidare mot nya utmaningar.

Arbetsuppgifter:

Peabs platschefer har en central roll i våra projekt med ansvar för projektets planering, utförande, personal samt ekonomi.  Som platschef leder du projektet och dina medarbetare.  Du har även ansvar för kvalitet- miljö och arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. 

Vem är du?

Du som söker har en ingenjörsexamen inriktning bygg och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen.

Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har ett stort intresse för affärer, personal och är kund- och resultatinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har en situationsanpassad ledarstil och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang.

Du kommer att ingå i ett team med arbetsledare, entreprenadingenjör, projektchef och arbetschef. Med stöd från våra andra funktioner så som inköp, fuktingenjör, jurister, KMA, certifieringsspecialister, installationssamordnare och HR.

Ansökan:

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder:

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version