merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Två lokalvårdare

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.

MSB Revinge bedriver utbildningar inom samhällsskydd och beredskap. Vi genomför grund – och vidareutbildningar inom räddnings- och säkerhetsområdet samt samverkansutbildningar både nationellt och internationellt. Vi är ca 100 medarbetare varav hälften är lärare.Enhetens uppgifter
Enheten ansvarar för att tillhandahålla och underhålla utbildningsanordningar, materiel, utrustning och fordon.

Enheten svarar också för fastighetsskötsel, verkstadstjänster, lokalvård, vaktmästeri samt receptionstjänster och restaurang.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med städning och rengöring av kontorsutrymmen, lektionssalar, hotellutrymmen samt övriga lokaler och utrymmen som tillhör verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även storstädning och fönsterputsning.

Din kompetensprofil
Vi söker Dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har några års erfarenhet av lokalvårdsarbete. Meriterande är om du har arbetat med lokalvård inom hotellverksamhet. Då arbetet kräver visst IT-stöd så bör du ha datorvana. 

Du ska ha erfarenhet från att arbeta i arbetslag som gemensamt har ansvar för att lösa och ta helhetsansvar för gruppens arbetsuppgifter. 

Du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och har goda kunskaper i svenska, eftersom arbetet innebär omfattande kontakter med medarbetare, studenter, kunder m.m. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

MSB är en öppen, kompetent och drivande myndighet. Vårt arbete med jämställdhet och mångfald präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.

Övrigt
Tjänsterna är placerade i Revinge och är tillsvidareanställningar på 100%. Myndigheten tillämpar provanställning.

Är du intresserad?
Har du frågor så kontakta enhetschef Kjell-Erik Jarlsborg 010-240 36 78. Fackliga företrädare är Ann-Britt Paradis (SEKO), Stefan Haggö (ST), Thomas K Nilsson (SACO). De nås via vår växel på 0771-240 240. 

Din ansökan
ska vara inkommen till MSB senast den 7 januari 2018, märkt med referensnummer 2017/174. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Alla ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att vem som helst har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version