merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kalkylingenjör

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vill du ha ett ansvarsfullt och varierande arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som kalkylingenjör på Peab Bygg i Gävle kommer du att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Rollen som kalkylingenjör ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. I Peab kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. Peab har som ambition att vara branschens bästa arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör arbetar du självständigt med att ta fram anbudsförslag för kommande byggprojekt. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och kan ibland ha flera projekt på gång samtidigt. Arbetet innebär att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på våra egna och kunders projekt. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med inköpare, platschefer, entreprenadingenjörer och arbetschef.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet från byggbranschen i form av produktionsprojekt, kalkylarbete och projektekonomi. Vi kalkylerar i MAP och har du erfarenhet av att jobba med 3D-modeller för att integrera BIM i kalkylskedet samt kunskap inom kontraktsadministration så är det en merit. Vi ser även att du har mycket goda datakunskaper i Excel, behärskar planeringsprogrammet Powerproject eller motsvarande. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom bygg där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att driva ditt eget arbete framåt men har även lätt för att samarbete och är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror.

Vi erbjuder

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version