merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Två Datasamordnare Teknisk information

Om tjänsten 
För dessa tillsvidareanställningar hos Trafikförvaltningen söker vi dig som är IT och teknikintresserad samt har AutoCAD-kunskaper och är på jakt efter en roll som datasamordnare. Du kan antingen vara i början av din karriär eller så har du tidigare arbetserfarenheter inom området. Beskrivs du också som strukturerad, noggrann samt serviceinriktad och har ett [SV1]  tydligt teknikfokus då kan denna tjänst vara något för dig! 


Du kommer att arbeta i Trafikförvaltningens tekniska informationssystem. Dina arbetsuppgifter är att säkerställa en kvalitetssäkrad dokumenthantering genom att:   Delta i projekt och uppdrag och där du kommer:   Instruera[SV2]  och samordna entreprenörer och konsulter vid projektering   Funktionellt stöd till projekten så att den tekniska informationen utförs och levereras enligt Trafikförvaltningens ställda krav  Tillhandahålla kvalitetssäkrad dokumentation (ritningar mm)   Ta in kvittens av berörda intressenter att den tekniska dokumentationen som läggs in i systemen är kvalitetssäkrad avseende riktighet   Ansvara för att teknisk dokumentation på ett korrekt sätt läggs upp i system för teknisk dokumentation vid projektleverans   Stödja med att hantera ritningsdistribution  
Att jobba hos oss 
Vårt samhällsutvecklande uppdrag innebär att du som medarbetare är med och gör skillnad. Du bidrar till nöjda resenärer och utvecklingen av ett hållbart Stockholm. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i spännande frågor[SV3] . Du ges möjlighet att medverka vid utveckling av BIM och att fungera som stöd i förvaltning och utveckling av system för teknisk information.

Vi erbjuder dig individuella utvecklingsmöjligheter, samt möjlighet till en bra balans i livet. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. 

Grunden i förvaltningens verksamhet är medarbetarna. För att lyckas med uppdraget bygger vårt arbete på vår värdegrund som kortfattat sammanfattas med orden: Öppenhet, Kompetens, Pålitlighet, Samverkan. Detta är en heltidstjänst placerad vid Trafikförvaltningens huvudkontor. 
 
Vem är du? 
Du har ett minimum av två års relevant och aktuell erfarenhet av arbete med teknisk information inom bygg/och eller anläggningsbranschen  Högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten  Kunskap om relevanta myndighetskrav avseende teknisk dokumentation, exempelvis Transportstyrelsen krav   Erfarenhet av specificering av verksamhets- och tekniska krav så som tex krav inom el/kraft/signal/ telesystem/bansystem/fastighetsområdet (brand, ventilation, rull/hiss/spärr)  God IT förståelse utifrån tekniska system för teknisk dokumentation som AutoCad, MS Office  Erfarenhet och kunskap i att ta fram utbildningsmaterial och genomföra utbildningar    Kunskap om arkivverksamhet i offentlig verksamhet samt offentlighets- och sekretesslagstiftning[SV4] [SV5]  
Du har även erfarenhet av att arbeta med dokumenthanteringssystem samt behörighet att arbeta med flöden och metadata. Vi ser också att du har erfarenhet av och kunskaper om BIM i projekterings och/eller förvaltningssammanhang samt erfarenhet av att arbeta med kravhantering.   
Information och ansökan  
I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Academy. Om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Matts Henriksson på (+46) 733 681 254.
 
Vänligen skicka din ansökan snarast till rekrytering@hracademy.se och skriv " Datasamordnare" i ämnesraden. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2/1-2018.   
 
Fackliga kontaktpersoner för SACO är Mounir Ainholm, tfn: 08-686 3652 och för Vision Anita Buske, tfn: 08-686 3826.  
 

Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss.  
 
Vi ser fram emot din ansökan!  
   
 
Våra varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Att jobba hos oss är att göra skillnad, både nu och i framtiden. Var med du också!  
Läs mer om hur det är att jobba på trafikförvaltningen här och följ oss gärna på Facebook och LinkedIn

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version