merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior Supporttekniker till Sverigeledande telekomföretag

Är du teknisk lagd och trivs i en roll med högt tempo där du får arbeta med många kontaktytor? Som suppottekniker kommer du att dispatcha och koordinera fälttekniker och arbeta med incidenthantering och kundsupport av företagets B2B-kunder. Vår kund är ett av Sveriges ledande telekombolag där deras viktigaste framgångsfaktor är kunniga medarbetare! Är du en av dem?

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en supporttekniker till företagets Tech Support Networking-avdelning, som ansvarar för teknisk support för företagets WAN-tjänster gentemot deras B2B-kunder. Vår kund erbjuder en komplett effektiviseringslösning för företagstelefoni och tillhör en av de största aktörerna på marknaden inom Telekombranschen. Arbetsmiljön präglas av varierande arbetsuppgifter och mycket god gemenskap. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista där öppna arbetslandskap och stor personalstyrka bidrar till en härlig stämning-

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

ARBETSUPPGIFTER
Som Supporttekniker kommer du att arbeta med incidenthantering & kundsupport av Networking WAN tjänster (IP-VPN, E-VPN, Internet) gentemot företagets B2B-kunder. Du kommer sköta kundkommunikationen i alla ärenden, inkommande samtal, statusuppdateringar och klarrapporteringar. I din roll kommer du att driva felsökningar mot acessleverantörer och dispatcha fälttekniker och reservdelar i incidenthanteringen. Det ingår även för dig att kravställa och samverka i utvecklingen av vår kunds stödsystem och tjänsteportföljer.

Du kommer till exempel att:


* Driva teknisk support för vår kunds rörande WAN-tjänster för B2B-kunder
* Driva felsökningar mot acessleverantörer och dispatcha fälttekniker och reservdelar i incidenthanteringen


VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial högskoleexamen i Nätverk/Datakommunikation


* Är flytande i svenska och engelska


Vi ser det som meriterande om du har cirka 1-2 års erfarenhet av arbete i en liknande tjänst, men det är inget krav för tjänsten.

Vi ser att du som söker har ett eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du bör ha ett stort intresse för teknik och systemlösningar. Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö, vilket ställer krav på att du är prestigelös och drivande.

?ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version