merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef till äldreomsorgen

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!Vård- och omsorgsförvaltningen i Forshaga kommun består av ca 350 tillsvidareanställda medarbetare med ett gemensamt uppdrag att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag.

Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.

Vi söker en enhetschef till hemtjänsten i Forshaga. Som enhetschef ingår du i en chefsgrupp med tio enhetschefer inom både hemtjänst, äldreomsorg och LSS-verksamhet. Ni är tre enhetschefer som arbetar mot hemtjänsten. Du kommer att ha ansvar för ca 35 medarbetare i två hemtjänstdistrikt. Ditt kontor finns på Lintjärns äldreboende där du också har flera av dina enhetschefskollegor.


Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet för att genom dina medarbetare bidra till att våra brukare ska få så god vård och vardag som möjligt. Du har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar där utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. Organisatoriskt är du underställd en områdeschef som är ett nära stöd för dig och dina kollegor. Vi förväntar oss att du ser möjligheter och verkar för helheten och teamarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med lämplig inriktning, gärna socionomexamen. Vidare vill vi att du utövar tydligt ledarskap, är modig, engagerad och kan coacha dina medarbetare. Du ska vilja leda, ta ansvar för och driva utvecklingen framåt tillsammans med områdeschef, dina kollegor och medarbetare. Samtidigt är du kommunikativ och förtroendeingivande.

Det är meriterande med chefserfarenhet inom äldreomsorg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version