merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsan är störst i Sverige på primärvård.

Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. 

Om oss

Jourcentralen i Tanumshede betjänar både Närhälsans och privata vårdcentralers kunder i Norra Bohuslän. Här arbetar sjuksköterskor i team med doktorer vid varje arbetspass. Jourcentralens öppettider är 17-22 på vardagkvällar och 10-16 på helger. 

Om arbetet

Vi söker dig som vill ha ett intressant och kreativt arbete. Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En bland dina viktigaste arbetsuppgifter är att hålla ihop samarbetet om den gemensamma Jourcentralen och det är viktigt att ständigt förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare och intressenter. Som chef ska du alltid ha kunders och personalens bästa för ögonen. Du kombinerar arbetet som enhetschef med arbete i din profession på jourcentralen.

Till ditt stöd finns stabsfunktioner för ekonomi, personal och utvecklingsfrågor. Din närmaste chef är vårdcentralschefen och du ingår i primärvårdsområde 1 ledningsgrupp där du kommer att vara engagerad i hela områdets resultat och utveckling. 

Om dig

Vi söker dig med utbildning inom område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat inom Hälso-och sjukvård. Chef- och ledarerfarenhet inom Hälso- och sjukvårdsverksamhet är meriterande.

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra vår verksamhet mot uppsatta mål i dialog med medarbetare, kunder och områdesledning. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten, du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten.

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad, tycker om att leda andra, bygger relationer och är synlig och tillgänglig.

I rekryteringsprocessen kan tester komma att ingå.

Vi har för avsikt att genomföra intervjuer den 10 och 15 januari.Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version