merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior supporttekniker till Active IT Sweden i Huddinge

Tjänstebeskrivning
Är du en noggrann och nyfiken person med ett brinnande intresse för IT?
Vill du arbeta i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter?
Då kan tjänsten som supporttekniker på Active IT Sweden vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en supporttekniker. Tjänstens primära fokus är att arbeta i en helpdesk och hjälpa företagets kunder med IT-relaterade frågor. Det kan röra sig om att en användare har glömt sitt lösenord, att behörigheter måste läggas till, att något program inte startar, eller någon kundspecifik applikation som krånglar.
Vidare arbetsuppgifter i rollen som supporttekniker kommer du till exempel att:

• Via telefon lösa inkommande ärenden genom vägledning eller fjärrstyrning
• Administrera och dokumentera kundens ärenden


Tjänsten passar dig som har en gymnasial IT-utbildning eller motsvarande. Arbetet kan även innefatta ärenden på kundens arbetsplats, därför är det meriterande om du har B-körkort samt tillgång till bil. Rollen som supporttekniker hos Active IT Sweden kommer att breddas allt eftersom, då du erbjuds löpande vidareutbildning och certifiering inom Windows, VMware, nätverk, backup m.m.


Krav på person
Vi söker dig som arbetar noggrant och strukturerat och har ett gediget intresse av IT. Vi ser att du som söker är punktlig med att hålla tider och att du är en person som har en stark vilja att lära.
För att lyckas i rollen som supporttekniker krävs vidare:

• Svenska i tal och skrift
• Engelska i tal och skrift

I din roll som supporttekniker kommer du att ha daglig kontakt med kunder över telefon vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med det. Därför är det av stor vikt att du har en god social kompetens.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som supporttekniker.Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid måndag-fredag
Plats: Huddinge

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Active IT Sweden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Axel Österlund på telefonnummer 073-3537531. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Active IT säkerställer en fungerande IT-miljö för våra kunder så att de kan fokusera på sitt dagliga arbete.Vi tar på oss rollen som outsourcad IT-avdelning där vi endast är ett mail eller telefonsamtal bort från en lösning av era ITproblem. Vi kan hjälpa er allt från inköp och projektering till installation och underhåll av era IT-system. Active är organiserad inom fyra områden – Active Consulting, Active HelpDesk, Active Sales och Active Cloud.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Juniorteknik, Helpdesk, IT-support, Supportteknik

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version