merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

IT-tekniker till stort TV bolag

IT-tekniker
Är du IT-tekniker och har ett intresse för TV och media? Vill du vara med där det händer, när det brinner i knutarna och det är direktsändning?

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.Kunden

Kunden är en av de största tv bolagen i Sverige och är ett välkänt bolag på marknaden. De sänder både Live-TV, förinspelade och inköpta program från andra länder. Oavsett intresse har de ett program för alla, allt från traumatiska dokumentärer till dramatiska talk shower. Kanske har du sett när kund som sände det senaste avsnittet av Formel1 eller en naturfilm om hajar?Rollen

Detta kommer att vara en arbetsplats där det händer saker, och när det händer något så kan detta behöva lösas fort. Du kommer att arbeta som Onsite tekniker och arbeta med användarsupport på laptops, skrivare och telefoni. Du kommer att arbeta med felsökning (mjuk och hårdvara), installationer och patchning av nätverk. Du kommer främst att supportera Windows (PC) men även några få Mac-användare.

Du kommer att ingå i ett litet team med tekniker och supportera användarna på plats och även i Finland. Resor till Finland kan komma att förekomma ca 1 gång per månad.

Krav:

Active Directory

Engelska: flytande i tal och skrift

Windows OSMeriterande:

SCCM

MAC OS

Tidigare arbetat som Onsite teknikerArbetstid: 8.30-17.00.

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du är punktlig, stresstålig och kan jobba självständigt. Du är alert och kan snabbt byta fokus när något akut händer, samtidigt som du behöver ha skinn på näsan och lugna stressade användare. Du är socialt kompetent och serviceminded.Ort: Stockholm

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Så snart som möjligt, intervjuer sker löpande, ansök snarast.

Vi kommer att ta emot ansökningar och hålla intervjuer löpande. Vid frågor, kontakta Daniel.LaPlaca@dfind.se [ http://Daniel.LaPlaca@dfind.se/ ]eller tilda.stenmark@dfind.se [ http://tilda.stenmark@dfind.se/ ]Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

Keep improving!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version