merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teamledare till street-team, Uppsala

Röda Korset söker en teamledare till ett helg-team i Uppsala

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Uppsala. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare ute på gator och torg. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. Tjänsten innebär ansvar för återkoppling av resultat till koordinator och du får möjlighet att vara med i planeringen och genomförandet av utbildningar.

Vi söker dig som är:

• Har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande
• Strukturerad och resultatinriktad
• Inspirerande och pedagogisk
• Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
• Intresserad av humanitära frågor


Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Att leda eller coacha grupper
• Face-to-face /personlig försäljning eller insamling
• Den ideella sektorn


Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 143 kr/h + semesterersättning. Tjänsten innebär arbete under dagtid lör-söndag 10.30-17.00 samt administrativ tid.

Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Det kan även förekomma resor till omkringliggande orter över dagen och vi står då för resorna och du får även restidsersättning.

Hör av dig till Victoria Båveryd, victoria.baveryd@redcross.se alt. 08-452 46 34 om du har några frågor. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående!

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag!

 


Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version