merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kvalitetschef till Voith i Hudiksvall

Om kundföretaget
Voith Turbo Safeset AB i Hudiksvall tillverkar och utvecklar avancerade momentbegränsare, processförbättrare och fasta förbandskopplingar, som används för att skydda roterande utrustning och öka produktiviteten i olika branscher.

Vi är en del av Voith GmbH, en globalt aktivt företag med ca 19 000 anställda över hela världen. I Hudiksvall har vi unika kunskaper inom vårt område, med över 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av momentbegränsare och fast förbandskopplingar. Den ursprungliga lösningen patenterades 1978 av uppfinnaren Curt Falk, som också startade produktionen i Hudiksvall1982. Sedan dess har idén utvecklats kontinuerligt av våra ingenjörer och forskare.

Utveckling, konstruktion, tillverkning, marknadsföring och försäljning finns under ett och samma tak, medan vårt koncernnätverk sträcker sig över hela världen. Oöverträffad tillförlitlighet och exceptionell noggrannhet gör våra kopplingar till den långsiktiga lösningen för krävande tillämpningar i branscher som gruvdrift, stål, marin, energi, järnväg och återvinning. Vi är idag 80 anställda som arbetar i Hudiksvall.

www.voith.se

Dina arbetsuppgifter
Som QAP (Quality at Plant)- och Logistikchef ansvarar du för att utveckla och leda kvalitets- och logistikavdelningen i vår fabrik i Hudiksvall. I den här rollen kommer du att vara expert och utbildare på kvalitetsmetoder för alla kvalitetsrelaterade frågor. Utöver din roll inom kvalité kommer du att vara ansvarig för vår logistikavdelning för att utveckla vår logistik avdelning och på så sätt säkra leveranser till våra interna och externa kunder i tid, med hög kvalitet och full kvantitet. I denna roll kommer du att rapportera disciplinärt till produktionschef och funktionellt till den ansvariga chefen för globala QAP organisationen.

Huvudansvar:
• Analysera avvikelser och initiera hållbara långsiktiga lösningar
• Leda och utveckla ditt team
• Supportera alla funktioner för att skapa en kultur av ”rätt från mig”
• Upprätta interna revisionsplaner och vara ett stöd i externa revisioner
• Utveckla och upprätta Q-standarder i hela processkedjan
• Hantera företagets kvalitetsarbete med såväl interna som externa kunder och leverantörer
• Daglig materialcertifiering och hantering av kunddokumentation
• Arbeta för att alla relevanta kvalitetsstandarder, processer, nyckeltal och dokumentation definieras och uppdateras.
• Stödja och utveckla leverantörerna i kvalitetsbaserade frågor
• Vara behjälplig i reklamations processer med eftermarknadsfunktionen

Din profil
Vi söker dig som har universitetsexamen i maskinteknik eller motsvarande samt minst 5 år av dokumenterad yrkeserfarenhet på likvärdig position. Du har kunskaper och erfarenhet inom metrologi, föredraget 3D CMM Zeiss Calypso samt erfarenhet av Q-Tools/Methodologies som t.ex. 8D, Pareto, PDCA, Six Sigma green belt eller motsvarande samt har kunskaper i material och geometrisk tolerans.

Är du en motiverad och självdriven ledare, samt en lagspelare med hands-on-mentalitet, då är det dig vi söker. Vidare söker vi dig som besitter en analytisk förmåga och är passionerad för kvalitet. Du är flytande i engelska i tal och skrift, samt att tyska är meriterande.

Övrig information
Sista ansökningsdag är 14 januari 2018. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen.

Kontakta Hakan Mol på hakan@konsultia.se för frågor.

Om oss
Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av Voith Turbo Safeset AB i Hudiksvall.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version