merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bageriansvarig med öga för sälj!

Vår vision är att skapa Dalarnas bästa matmarknad! Därför söker vi nu digsom gillar mat, personlig försäljning och nära kundmöten till vårt butiksbageri!

Som Bageriansvarig ansvarar du för att avdelningens dagliga drift fungerar optimalt och att avdelningen alltid erbjuder en säljande och inspirerande miljö för våra kunder. I rollen arbetar du aktivt för att avdelningen uppfyller samtliga bransch och myndighetskrav. Tillsammans med säljledaren driver ni era medarbetare mot avdelningens uppsatta mål, såväl inom försäljning som lönsamhet.

Tjänsten är på deltid (32 timmar i veckan) med varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Om dig


För att trivas i rollen som Bageriansvarig bör du ha tidigare erfarenhet från dels livsmedelsbranschen och dels från bageri samt konditori. Du har goda ledarskapsegenskaper och har lätt för att samarbeta med såväl säljledare, medarbetare och kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ICA och ICAs digitala egenkontrollprogram.Personligen trivs du med utveckling och söker ständig förbättring i ditt och din avdelnings arbete. Du är social, drivande och brinner för kundservice. Vi tror att du sedan tidigare har en god förståelse för de ekonomiska samband som rör butiken och din avdelning.
Tycker du att detta verkar intressant och är beredd att satsa fullt ut tillsammans med oss för att utveckla ett ännu bättre butiksbageri? Tveka då inte att höra avdig!

Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående! Tillträde enligtöverenskommelse. Lön enligt avtal.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version