merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tälje Mark erbjuder en tjänst som Platschef i Södertälje

Gillar du tanken av att vara med på resan att vidareutveckla och utforma ett växande företag så är du varmt välkommen till oss. Vi expanderar nu med ytterligare en tjänst för att möta efterfrågan.
En ledande roll i ett stabilt välmående företag som växer. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet. Vi är ett trivsamt gäng med mycket låg personalomsättning. Titta gärna in på vår hemsida för mer information på www.taljemark.se.

Tälje Mark har sitt huvudkontor i Södertälje och är totalentreprenör inom mark-, betong- och anläggningsarbeten, vi har lyckats med att öka omsättningen flera år i rad och samtidigt få personalen att trivas. Huvuddelen av uppdragen kommer från bostadsföretag och industri och gäller allt från schaktning, sprängning och pålning ända fram till finplanering av nya bostadskvarter. Vi har även en betongavdelning som gör att vi är en komplett leverantör till våra beställare. Vi omsatte 2016 ca 66 miljoner kronor och är idag 21 anställda.

Arbetsbeskrivning
Som platschef ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, där du leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för styrningen och planeringen för personal och underentreprenörer så att tekniska, funktionella, ekonomiska, arbetsmiljö-, miljö- och tidsmässiga krav kan uppfyllas, i detta stöds du av Arbetschefen.
Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.Vem är du
Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet, samt har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra. Detta gäller interna likväl som externa kontakter.
Förutom ett byggtekniskt kunnande är du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet och skapar harmoni i gruppen. Du gillar ordning och reda. Som person är du driftig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor. Du är även lyhörd och lösningsorienterad. B-körkort är ett krav.
Du äger förmågan att leda och styra möten, ger tydliga instruktioner och anvisningar och förmedlar öppet tillämplig information till andra.Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Tälje Mark med Experis Engineering. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel 073-021 18 33 eller maila alternativt VD Tälje Mark Anders Henlöv 070-543 80 26

Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version