merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemutvecklare med kunskap inom Java sökes för direktrekrytering

Har du tidigare arbetat med systemutveckling? Har du erfarenhet av Java? Då kan vi ha jobbet för dig!

Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill vidare i karriären och har en bakgrund som systemutvecklare inom Java! Vi söker dig som gillar att lära dig nya tekniker, trivs med att arbeta i team och är ständigt uppdaterad inom webbutveckling. Du kommer tillhöra ett kompetent, familjärt team som brinner för utveckling. Företaget arbetar på uppdrag av olika kunder där vi letar efter dig som är servicemedveten och har en professionell framtoning.

Företaget erbjuder konsulttjänster inom IT, management och ekonomi. De erbjuder spetskompetens i olika delar av systemutvecklingsprocesser och befinner sig i en expansiv fas.

Din profil
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling som brinner för att arbeta med webbutveckling. Du har minst två års arbetslivserfarenhet inom området och har med fördel arbetat i ett konsultföretag tidigare med kundkontakt.

Du kommer arbeta i team tillsammans med andra kompetenta medarbetare. Du bör ha erfarenhet från att ha arbetat med Scrum som arbetsmetod och som person ser vi gärna att du är engagerad, ödmjuk och jordnära. Du trivs med att arbeta ut mot kunder och drivs av att utvecklas.
Har du följande kunskaper ses detta som meriterande:
- Erfarenhet av JavaEE, JSF, EJB3, JBoss, SOA, Seam.
- Erfarenhet av GIS.

Tjänsten innebär att du blir direkt anställd av vårt kundföretag, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi tillämpar löpande intervjuer så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version