merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomichef - Växjö

Vår kund har ett behov av en ekonomichef som trivs i internationell miljö. Du har ett stort intresse för siffror och en förmåga att se till helheten. Tillsammans med ditt team arbetar du med kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete samt driver prognos- och budgetarbetet. I din roll förväntas du driva kontinuerlig utveckling av arbetssätt och processer. Du ser vikten av att fungera som ett bollplank och stöttar såväl ditt team som hela verksamheten i projektinriktade insatser.

Som person är du självgående, prestigelös och lösningsorienterad. Ditt arbetssätt präglas av målmedvetenhet, struktur och förmåga att vara kommunikativ samt har du en hög förståelse av vikten att hålla deadlines.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i en internationell miljö. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift. Placering är Växjö.

Tjänsten är en interimslösning på ca 6-8 månader där rätt person har möjlighet till anställning då uppdraget kommer att ske parallellt med pågående rekrytering.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpar vi löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version