merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mättekniker Skanska Väg & Anläggning - Stockholm

Mättekniker Skanska Väg och Anläggning - Stockholm

Vill du vara med och bygga ett bättre samhälle? På Skanska har vi Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt.

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en mättekniker till Birka, ett av våra markdistrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel. Idag har vi duktiga mättekniker i distriktet och vi satsar nu på att utöka vårt mätteam. Vi söker dig som vill arbeta som mättekniker, främst i norra sidan av Stockholm.

Du är involverad i alla skeden i projekt

Som mättekniker arbetar du som en viktig del i projektorganisationen. Du är involverade i alla skeden i projektet och fördelar tiden mellan kontoret och ute på arbetsplatsen. Du granskar ritningar, tolkar bygghandlingar och tar fram utsättningsdata. Du sätter ut framtagen mätdata, hanterar inmätningsdata och mängdreglering. Du är med och planerar tillsammans med andra framdrift i produktionen. Under projektets gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller. Du skapar av relationshandlingar samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning. Du ansvarar för maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning. Du arbetar självständigt men har också nära samarbete med alla linjer i produktionen.
Som mättekniker på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i din utveckling.

Du gillar siffror och arbetar strukturerat

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra människor och har ett positivt förhållningssätt. Du är mån om produktionens framdrift och ser att du har en viktig roll i dess framdrift. Du är ansvarstagande och mån om att alla hjälps åt i produktionen.
Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, identifiera förbättringsområden och ha en god problemlösningsförmåga.

Du bör ha en teknisk utbildning och/eller minst ett par års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet. Körkort är ett krav eftersom resor förekommer i tjänsten.

Varför Skanska?

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas inom organisationen. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Sök redan idag

Eller senast den 7 januari 2018 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken ovan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Bylund, distriktschef: 070-658 43 94 eller Dominique Bjöör, rekryterare: 010-449 04 33.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version