merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Forskare

På Mälardalens högskola möts människor som vill utveckla sig själva och framtiden. Våra 15?000 studenter läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning. Vi bedriver forskning inom alla utbildningsområden och har internationellt framstående forskning inom framtidens energi och inbyggda system. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Mälardalens högskola finns på båda sidor om Mälaren med campus i Eskilstuna och Västerås.

På akademin för innovation, design och teknik läser våra studenter bland annat till innovatörer, entreprenörer, illustratörer, kommunikatörer, nätverkstekniker och ingenjörer. Hos oss finns forskningsinriktningarna inbyggda system och innovation och produktrealisering. Vårt arbete sker i samverkan och i strategiska avtal med företag, organisationer och myndigheter i regionen.

Anställningsinformation
Anställningsform: Tillsvidareanställning ev provanställning
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Stationeringsort: Eskilstuna
Akademi/enhet/sektion: Akademin för innovation, design och teknik (IDT)

Anställningen är placerad inom IPR som samlar den kunskap och kompetens som krävs för att utveckla nya produkter, tjänster och produktionssystem på ett tekniskt ledande, ekonomiskt lönsamt och miljömässigt uthålligt sätt.

Arbetsuppgifter
Anställningen innefattar arbete inom forskningsuppdrag, projekt och utbildning och är placerad inom avdelning Produktrealisering. Inledande projekt är främst TransMission, ett regionalfondsfinansierat projekt som drivs inom ramen för MITC, akademins primära plattform för samproduktion inom produktion och produktutveckling. Projektet TransMission syfte är att underlätta fordonsindustrins teknikskifte mot eldrivna fordon. De huvudsakliga verktygen är behovsbaserad kompetensutveckling, forskning och utveckling.

Anställningen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:


• Behovsinventering och uppföljning med koppling mot forskning och utbildning. Att driva processer tillsammans med industrin för att identifiera behov av kommande kompetens, forskning, utbildning mm för att möta teknikskiften.
• Att bygga nätverk av nyckelpersoner inom industrin, MDH, institut och andra lärosäten som kan bidra till utvecklingen av företag och forskning inom området produkt- och produktionsutveckling.
• Att delta i grund- och forskarutbildning och i verksamhetens utveckling. Bland annat ansvara för genomförandet av tematiska seminarier/workshops inom området. 

Kvalifikationer
Behörig att anställas som forskare är den som avlagt doktorsexamen eller har nått motsvarande vetenskaplig kompetens.

Vi söker en driven person som har förmågan att arbeta självständigt. Du ska ha doktorsexamen inom för tjänsten relevant område samt erfarenhet av arbete inom industrin i regionen.
Du ska kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Meriterande
Erfarenhet av samverkan och samproduktion.  Erfarenhet av arbete för hållbar produkt- och produktionsutveckling.

Ansökan
Gör din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Den sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och högskolan tillhanda senast sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version