merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Skiftchef till PoD Nordvästra

Vill du ha intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik, drift och ledarskap? Då är detta jobbet för dig! Nu söker vi en skiftchef till Produktion och Distribution (PoD) Nordvästra vid Bristaverket och Hässelbyverket.


Arbetsuppgifter
Här blir du ansvarig för produktionen inom det nordvästra nätet. Det innebär att du samordnar och prioritera det dagliga arbetet för drift- och underhållsmedarbetarna. Du ser till att ditt team utvecklas och växer, samtidigt som du upprätthåller hög tillgänglighet och effektivitet på våra anläggningar inom produktionsnätet. I arbetet som innebär skiftgång ansvarar du även för kvalitets-, miljö- och säkerhetsmål samt att lagar och regler upprätthålls. Dessutom blir du en värdefull resurs i vår ledningsgrupp.

Erbjudande
Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete med stora möjligheter att utveckla ditt ledarskap. Du får möjligheten att utvecklas i en dynamisk organisation med säkerhet och hållbarhet högt på agendan. Du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor där det är högt i tak med korta beslutsvägar. Våra anläggningar inom det nordvästra nätet står inför stora förändringar de närmaste åren. Här kommer du att, tillsammans med ditt team, bli en viktig del i att säkra driften.
Kvalifikationer
Vi söker en modern ledare som är strukturerad och kommunikativ.
Du har utbildning inom drift- eller energiteknik med lång erfarenhet av kraftvärmeverk eller energianläggningar.
Det är viktigt att du är lyhörd, tydlig och kvalitetsmedveten samt ser vad som behöver prioriteras. För att lyckas i rollen behöver du även vara handlingskraftig, ansvarstagande och ha en vilja att hela tiden förbättra och utveckla dig själv, din grupp och verksamheten.
Förutom flytande svenska behärskar du engelska i tal och skrift. För denna tjänst är även B-körkort ett krav.

Fortum Värme
Fortum Värme är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el. Företaget levererar värme och kyla till cirka 10 000 kunder och en stor del av de som bor och verkar i Stockholmsregionen. Tillsammans med kunderna har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010.

Företaget ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Fortum Värme investerar 7 miljarder kronor i ny kraftvärmeproduktion i Stockholmsregionen 2010-2016. Senast 2030 ska fjärrvärmen i Stockholm produceras till 100 procent av förnybar och återvunnen energi.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök. Du länkas då till Fortums hemsida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version