merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teamsamordnare till Städservice / Vårdnära service, Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som teamsamordnare vid Regionservice städ och vårdnära service vid Hallands sjukhus Halmstad innebär bl.a. att ansvara för samordning av det dagliga arbetet. Att delta i utvecklingen av våra processer och arbetssätt ingår också i uppdraget.

I rollen som teamsamordnare arbetar du nära avdelningschefen, är behjälplig vid beslut, följer upp och säkerställer att dessa efterföljs.

I arbetet ingår också att vara praktiskt behjälplig ute i den dagliga verksamheten.

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus, utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa. Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat uppdrag på två år som teamsamordnare med möjlighet till förlängning. Grundtjänst som servicemedarbetare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete inom städ eller service. Önskvärt att du har utbildning enligt SRY eller PRYL. Vi ser gärna tidigare erfarenhet av samordning och arbete i grupp.

Vi söker dig som är intresserad av städ och service samt har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik och kostnadsmedveten samt ha förmågan att på ett naturligt sätt leda en grupp och ha ett stort intresse av att motivera andra. Du är en god lyssnare och är tydlig i din kommunikation. Vidare har du känsla för detaljer och förmåga att samarbeta med arbetskollegor på ett konstruktivt sätt, du skall tycka om att vara en del i ett team. Planering är en naturlig del i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att nå utsatta mål.

I rollen som teamsamordnare arbetar du nära avdelningschefen och tar beslut som gäller i din del av verksamheten samt följer upp och säkerställer att dessa efterföljs. Givetvis skall du ha ett passionerat intresse för service. Vidare har du snabba fötter och uppskattar flexibla och omväxlande arbetsuppgifter.

Goda datorkunskaper i framförallt Officemiljö.

Mycket goda kunskaper i svenska språket såväl som i förståelse, som tal och i skrift.

Lägst B körkort.

Är du rätt person får du ett stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version