merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

ST-läkare, Internmedicin, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda dig växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda, mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Här finns avdelningar och mottagningar inom områden som kirurgi, ortopedi, operation, internmedicin, rehab/stroke, BB/Gyn och barn.

Medicin och rehabiliteringskliniken är en aktiv och utvecklande del av Lycksele lasarett. På sjukhuset har vi en omfattande och väl fungerande samverkan mellan de olika klinikerna. Vi har också en väl fungerande samverkan med såväl kommunal vård, primärvård och den högspecialiserade sjukvården vid universitetssjukhuset i Umeå.

Vid Medicin- och Rehabiliteringskliniken ingår följande verksamheter: öppenvårdsmottagning inkl fys lab- och teamverksamhet, dialysavdelning och en paramedicinsk enhet. Kliniken har även en vårdavdelning med strokeenhet och allmän rehabilitering, en medicinsk vårdavdelning samt tillgång till 4 IVA-/HIA- platser. Antalet medarbetare är ca 150. Hos oss lyfter medarbetarna fram att fördelarna med en mindre klinik är många, däribland god sammanhållning, snabba beslutsvägar och täta kontaktytor. Vi har även ett positivt utbildningsklimat med konstruktiv kritik och feedback.

Kliniken låg på tredje plats inom Internmedicin vid senaste AT-ranking och vid nyligen genomförd SPUR-inspektion fick vi mycket god kritik!

” Avslutningsvis är vi imponerade över klinikens stora bredd och kunnande och ni har redan fått ryktet här nere hur en bra internmedicinsk klinik skall fungera!”

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss kommer du att få en bred internmedicinsk utbildning och bli en viktig del i vår välrenommerade och framåtsträvande verksamhet. Vi har hela internmedicinska spektrat på kliniken men för att få en fördjupning i vissa områden så ingår ca 2 år på specialistklinik på NUS, Umeå. Du kommer också att ingå i sjukhusets jourverksamhet i form av ”samjour”.
Utöver det specialitetsspecifika ST-programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion.


KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde.
Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.


ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version