merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Modern och driven CIO

Om oss
DOCUnordic förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård.

DOCUnordic är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland under dotterbolagen/varumärkena; Byggfakta (SE, NO), CRM-Byggefakta A/S, Sverige Bygger, Husguiden, Norge Bygges, Rakenna Suomi, CityMark (SE, DK, FI, NO), RPT Docu, Byggeinformation, Lambrecht ApS, Skandinavisk Sjukvårdsinformation (SSIL), Nordic Family Group, byggfaktadocu.se, alltombostad.se och byggvärlden.se.

Koncernen ger även ut magasin som produceras av dotterbolagen Svenska Media Docu, bl.a. byggbranschens ledande nyhetstidning Byggvärlden. Gruppen omsätter ca 600 miljoner och har fler än 400 anställda.Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en IT-koncernchef med placering i Hudiksvall eller Ljusdal. I tjänsten ingår främst att jobba strategiskt med IT frågor, ta ett helhetsgrepp över de fem affärsområdenas IT system och driva arbetet med att utveckla och modernisera organisationens IT miljö. Organisationen består av en drift- och en utvecklingsorganisation på totalt ca 15 personer. Du jobbar tillsammans mot koncernens säljchefer och VD:ar och sitter i ledningsgrupp.
Tjänsten erbjuder en spännande position inom DOCUnordic koncernen. Du kommer ha stort inflytande på företagets framtida tillväxt. Vi jobbar i en dynamisk och växande miljö, där du kommer att ha stora möjligheter att göra skillnad och att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter.


Din profil
Vi tror att du idag arbetar som en affärsinriktad IT-chef, har ett långsiktigt strategiskt tänk och en helhetssyn. Hos dig finns en affärsmässighet och du är van att öka lönsamhet och driva förändring genom att implementera IT strategier. Vi söker en person med stort resultatfokus som trivs med att arbeta i ett högt tempo och som har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är en naturlig ledare, utåtriktad och har en förmåga att inspirera och motivera personer i din omgivning.

För dig är kundfokus viktigt, du har ett kritiskt öga och vågar utmana existerande lösningar och synsätt med en saklig och affärsdriven attityd. För att lyckas i rollen har du en personlig mognad, är socialt säker och en stark ledare. Din läggning är analytisk och du har lätt för att sätta dig in i och förstå verksamheter och dess behov.

Antagligen har du idag en ledande roll inom IT på något större bolag eller så jobbar du som chef på något av regionens konsultbolag. Du behöver ha en kunskap och förståelse för systemutveckling och projektledning och en akademisk examen.

Vi samarbetar med Clockwork och alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen hävisas till Petter Lundgren 0733-512707 eller Karin Fällman Ten Berg 0733-512708. Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se och sista ansökningsdag för tjänsten är 18 december 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version