merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker Projektledare Infrastruktur till Göteborg!

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Marknaden är glödhet och vi på Sweco Göteborg växer med våra kunder. Har Du många års erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning inom anläggnings eller järnvägsprojekt? Vill Du vara med när Göteborgsregionen utvecklas? Då vill vi träffa Dig!  

Dina arbetsuppgifter
Att vara Projektledare inom Infrastruktur på Sweco ger dig en möjlighet att arbeta i flera spännande och varierande roller. Du kan agera Projektledare i ett eller flera skeden från planering till produktion eller bistå Beställarens Projektledare med exempelvis följande uppgifter:


• Samordning och koordinering
• Leda projekteringsarbete
• Ansvara för frågor gällande genomförbarhet och byggbarhet
• Granska och följa upp entreprenader avseende omfattning, kostnad, tid och leveranskvalitet

Som Projektledare på Sweco efterfrågas Du även till ledande roller i Swecos stora och komplexa projekteringsuppdrag där Du ges möjlighet att arbeta i team tillsammans med Swecos specialister inom olika teknikområden.

Du kommer att tillhöra gruppen Stora Projekt Infra där alla medarbetare är inriktade mot projekt-/uppdragsledning eller projektplanering. Vår vardag är ledning och styrning och vår framgång bygger på närhet och samarbete med erfarna kollegor. 

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att Du är högskole- eller civilingenjör med ca 10 års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet, är kvalificerade. Du har erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning i anläggnings- eller järnvägsprojekt och besitter goda kommunikativa och skriftliga kunskaper i svenska.

Du förväntas ha god kompetens inom verksamhetsområdet och ha kunskap om gällande bestämmelser, normer och anvisningar inom branschen.

Det är meriterande om Du har erfarenhet från arbete i Trafikverket-projekt samt god erfarenhet från att etablera och underhålla kundkontakter. 

Dina egenskaper
Sweco strävar efter en varm, samarbetsvänlig och kommunikativ verksamhet. Stort fokus kommer därför att läggas på att lära känna Dig. Vi värdesätter Dig som är en engagerad lagbyggare med ett prestigelöst förhållningssätt gentemot kund och kollegor.

Du är strukturerad i Ditt arbete och tar stort ansvar för Ditt eget arbete och avdelningens gemensamma framgång.

Sweco Göteborg
På det moderna kontoret vid Nya Ullevi arbetar över 850 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden. Det öppna landskapet andas av gemenskap och trivsel där medarbetarna kan hitta stöd och avlastning hos varandra. Där finns en öppen och accepterande arbetsmiljö där teamet är nyckeln till framgång. Tillsammans driver vi kunskapsutvecklingen framåt genom att dela och ta del av varandras erfarenheter.

Sweco erbjuder
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som aktivt skapar verklighet av visioner. Hos oss får Du möjligheten att skapa ett hållbart samhälle för Dig och framtidens barn. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Hos oss får Du därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling. 

Vi ser fram emot Din ansökan! Låt oss ta del av vem Du är. 


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version