merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

AMA söker arbetsledare med inriktning bygg och måleri

Vi söker dig som tror på individens egen förmåga och förutsättningar att skapa förändring. Här har du en möjlighet att göra skillnad!

AMA Arbetsmarknad är Västerås stads verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. Vår målgrupp är personer som av olika skäl varit borta en tid från arbetsmarknaden. Målet med rehabiliteringen är att deltagarna ska komma ut på den ordinarie arbetsmarknaden. På utvecklingscentrum erbjuder vi arbetslivsinriktad rehabilitering inom olika praktiska verksamheter. Hos oss kan deltagarna prova på olika yrken, arbetsträna och delta i utbildning. Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt team med inriktning på byggservice och måleri.

AMA Arbetsmarknad arbetar på uppdrag från utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden, socialkontor ekonomi och Arbetsförmedlingen. Vi har 90 medarbetare och är indelat i tre enheter. Tillsammans har vi dagligen cirka 700 deltagare. AMA Arbetsmarknad ingår i förvaltningen för stöd, fritid och entreprenad. Vi är ca 500 medarbetare och finns över hela staden, varje dag skapar vi möten och värden för västeråsarna. Vår målsättning är att producera välfärd i världsklass. Mod, glädje och förflyttning är ledstjärnor för oss när vi åstadkommer förbättrad framkomlighet, grönare miljö, aktivare fritid, stärkt självkänsla och nya möjligheter i livet. Vi älskar våra olikheter. Vi stärker samarbeten och bygger partnerskap med föreningar, näringsliv, myndigheter och, så klart, stadens övriga förvaltningar. Vi tänker helhet och nytta - vi skapar alltid bästa möjliga möte!

Läs gärna mer på http://www.vasteras.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/forvaltningar/forvaltningen-for-stod-fritid-och-entreprenad.html

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare på AMA kommer du att arbeta med förekommande byggservice- och måleriarbeten. Tillsammans med vårt snickeri samt plåt- och svetsverkstad bygger, monterar och reparerar vi utrustning och fastigheter runt om i stadens olika verksamheter. T.ex. skolor och idrottsanläggningar.

Innan deltagarna kommer till vår verksamhet har de utifrån sina förutsättningar och behov gjort en individuell planering tillsammans med en konsulent. Din roll är att följa deltagarnas utveckling i deras dagliga arbetsuppgifter, att ge stöd genom vägledande samtal samt motivera varje deltagare att nå sina mål. Du ansvarar tillsammans med konsulent för att regelbundna uppföljningar genomförs. I arbetsuppgifterna ingår också fakturahantering samt beställning av varor.

Vår bästa resurs är vår personal som stödjer, handleder och coachar deltagaren under tiden på AMA.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom eller erfarenhet av arbete inom Byggservice och måleri, gärna i en ledande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i offentlig miljö och du vet vad god service innebär. Du är resultatinriktad och kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa och utveckla goda relationer till kunder och kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta stödjande, med coaching, vägledning eller handledning. Vi ser gärna att du har kunskaper i samtalsmetodik till exempel lösningsfokus eller MI. Kunskap i arbetsmarknadsfrågor och erfarenhet av arbetsmarknadsinriktad verksamhet är meriterande.

Du har en god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att kommunicera efter mottagaren. , självständighet och initiativförmåga. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Rollen ställer höga krav på samarbetsförmåga och kommunikativa färdigheter. Du är engagerad och mån om att stötta deltagarna i deras utveckling
B-körkort är ett krav.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version