merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teknik- & serviceälskande IT-tekniker till bolag i centrala Malmö

Nu har du chansen! Detta bolag växer så det knakar och behöver nu utöka sitt team med just dig! Sök redan idag, det sker nämligen ett löpande urval.


Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på detta bolag blir du en del av ett teknikälskande team på tre personer som alla brinner för service och IT. Du kommer arbeta i deras interna servicedesk som supporterar användare i hela Sverige men också på plats. Du arbetar brett gällande ärendehantering, där ambitionen alltid är att lösa problem vid första kontakt. Rollen är bred vilket ger dig en omväxlande vardag där ingen dag är den andra lik. Din vilja att ta dig an olika problem och våga utmanas är avgörande för att vara framgångsrik i rollen. Dina främsta redskap är telefon och mail, och du strävar självfallet efter högsta möjliga servicenivå oavsett kontaktväg. Bolaget arbetar i Windowsmiljö och du kommer att supportera användare högt och lågt i det dagliga arbetet. Allt från att beställa ny utrustning till de nyanställda, förbereda med konto och applikationer till att hjälpa någon med deras Outlook. Psst, ingen på hela företaget har annat än PC, så var inte orolig för det!

Erfarenhet/ Utbildning
Såklart brinner du för IT och service. Vi ser gärna att du hat en eftergymnasial utbildning inom IT, eller så är du självlärd genom arbetslivserfarenhet. Det är mycket önskvärt att du har cirka 1-2 års erfarenhet från liknande arbete. Viktigast för att vara framgångsrik i rollen är dock dina personliga egenskaper och ett brinnande tekniskt intresse! Du ska heller inte vara rädd för att ta tag i gammalt som ingen annan tagit tag i.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version