merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lantmännen Maskin söker Verkstadschef till Kristanstad

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Vi älskar lantbruk och nya utmaningar

Till vår anläggning i Kristianstad sökervi en Verkstadschef då vår nuvarande går i pension. Vi vill att du har ett stort intresse för tunga fordon, ledarskap och affärer. Som Verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden som innefattar en verkmästare samt 8 mekaniker. Din uppgift som ytterst ansvarig för verkstaden blir att utveckla verkstaden, motivera personalen och se till att kunderna är nöjda samtidigt som du hela tiden tänker lönsamhet. Du möter kunder och arbetar aktivt med att sälja in verkstadstjänster. Du har fullt budget- och resultatansvar och ansvarar också för administration, fakturering och löner. Du genomför utvecklingssamtal med dina medarbetare och ser till så att de har den kompetens som behövs. Du kommer även att tillsammans med anläggningsansvarig samt maskinsäljarna på anläggningen driva den lokala ledningsgruppen med målet att bli kundens självklara alternativ.

Vi söker dig som:

Skapar engagemang och delaktighet och som leder med hjärtat. Du är samtidigt tydlig och rak i din kommunikation och ser till att saker händer. Du är lyhörd såväl mot kunder som mot medarbetare och du trivs i rollen att utveckla såväl människor, verksamhet samt affärer. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen, arbetsledning samt vana av att möta kund. Du har vidare god datavana och behärskar officepaketet. Du ser nyttan av ett team för att gemensamt skapa goda resultat.

Vi erbjuder dig

Enspännande roll med stort ansvar och god möjlighet att påverka. Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul ihop och som gemensamt sätter kunden i fokus. Om du älskar maskiner, att skapa relationer, är en teamplayer samt har nära till skratt så vet vi att du kommer att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7/1 . Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Butik- och reservdelschef Anders Persson på 010-5560206.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version