merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Datacenterkonsult till Atea Jönköping

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Vi söker dig med djup kompetens inom datacenterlösningar eller som är en aspirerande stjärna inom området. Som datacenterkonsult hos Atea kommer du att tillhöra en gruppering (läs landslag) som verkligen brinner för det de gör, vilket är IT och kundnöjdhet. Som en del i vår laguppställning kommer du att ha ett stort ansvar som rådgivare kring datacenterlösningar och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support.  
 
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet och vana av att arbeta självständigt med dina kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du drivs av att fördjupa dig och arbeta som specialist men samtidigt ha förmågan att se helheten i kundernas komplexa IT-miljö.  
 
För att lyckas som Datacenterkonsult behöver du:   God erfarenhet kring IT-infrastruktur.   Hög kompetens på Server och lagringsprodukter.   Hög kompetens kring virtualisering (VMware, Hyper-V). Förmåga att felsöka och optimera befintliga system.   Ha arbetat med drift och förvaltning av större verksamheter.   Vara lyhörd, verbal, strukturerad och självgående.   Förmåga att tala inför grupp och kunna hålla mindre utbildningar/presentationer.   B-körkort. Tala flytande svenska
Meriterande egenskaper inkluderar:   VMware-certifieringar.   HW-certifieringar.   Microsoft serverprodukter och AD.   Microsoft Azure.   Erfarenhet av Cloud-integration.  VMware NSX.  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 7 januari 2018. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Henrik Jarelv, henrik.jarelv@atea.se eller +46 36 34 82 90.  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

körkort
körtkort

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version