merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare Försäkringsmedicin, Kvalitet och patientsäkerhet

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

.

Projektledaren kommer att ha två olika uppdrag som löper parallellt under perioden.

Ena delen består i att inom området Försäkringsmedicin utveckla utbildningsinsatser samt metoder för stöd och handledning av rehabkoordinatorer samt praktiskt pröva dessa.

Den andra delen består i att leda ett innovativt samverkansprojekt finansierat av SKL. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med HR, primärvården, företagshälsovården och Landstinget som arbetsgivare. Syftet är att forma ändamålsenliga flöden för kommunikation och samarbete samt skapa modeller för samverkan och tydlighet i roller och ansvar inför och under rehabiliteringsprocessen.

I projektledarens arbetsuppgift ingår att tillsammans med berörda parter hitta former för och driva de två projekten samt att ansvara för måluppfyllnad kopplat till dessa.

Vi söker dig som för uppdraget har adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling eller i projekt med fokus på sjukvård och rehabilitering. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete och rehabkoordinatorsuppdrag. Du har också erfarenhet av arbete i samordnande roller.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du:
. har förmåga att se organisationen ur ett helhetsperspektiv genom projektens olika delar.
. har en god förmåga kommunikativ förmåga
. är lyhörd med bra samarbetsförmåga
. engagerad, drivande och initiativrik

Arbetet omfattar tjänstgöring i hela länet med tjänstgöringsort Sundsvall.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning till och med 2018-12-31.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version