merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Försäljningschef till Atea

Dina arbetsuppgifter
Atea i Umeå söker en försäljningschef som drivs att skapa sin egna framgång genom att få andra att lyckas! Vi vill ha dig som utvecklar, coachar och engagerar säljteamet - ständigt stöttar dina medarbetare för att möta marknadens krav inom branschen. Teamet består idag av tre kundansvariga säljare och Atea har en atmosfär som är välkomnande och lätt att ta del av. Teamet har högt uppsatta mål och är en viktig del i den strategiska tillväxten för Atea. I rollen som försäljningschef har du också ett eget kundansvar.

Försäljningschefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschef.

På Atea är det alltid nära till beslut och det är alltid stora saker på gång! Atea gillar att utmana gängse regler och går ofta sina egna vägar. Atea har en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling, och en kultur präglad av värderingar: kamratskap, framåtanda och humor. Denna kultur har gjort Atea till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Atea är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?


Din profil
För att lyckas som Försäljningschef på Atea behöver du:

- Passion för försäljning och stor egen drivkraft
- Erfarenhet av säljledning
- Förmåga att skapa god laganda genom att visa intresse och förstå andra
- Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
- Leda och följa upp dina medarbetare mot satta mål

Meriterande egenskaper inkluderar:
- Kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning
- Universitets- eller högskoleexamen
- Brett kontaktnät i regionen


Sista ansökningsdag
Du ansöker genom Ateas hemsida, eller följer länken nedan.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=111&departmentId=21786&ProjectId=187756&MediaId=5

I denna rekrytering samarbetar Atea med Maxkompetens så om du har några frågor är du välkommen att kontakta Marcus Nilsson på tel. 076 677 87 78 eller marcus.nilsson@maxkompetens.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 december 2017.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.Om kunden
Atea är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Atea i Umeå består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version