merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fritidspedagog till Skansenskolans fritidshem

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
På Skansenskolan kommer du att arbeta i ett arbetslag bestående av fritidspedagoger, förskollärare och lärare. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar, på Kosmos vistas elever från förskoleklass och årskurs 1, de äldre eleverna vistas på Södernavet.
Fritidspedagogen arbetar även viss tid ihop med läraren under skoltiden men huvudsakliga arbetet ligger på fritidshemmet. Tillsamman med de andra fritidspedagogerna har ni ansvaret för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har likvärdig utbildning.

Vi vill att du:
-Sätter elevens sociala utveckling och kunskapsutveckling i centrum.
-Har ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt.
-Är flexibel och har god samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version