merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Växthusarbetare Vikariat

Mark o Park/Växthus

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, lekplatser, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp samt avfallshantering.

Verksamheten Mark och parkservice ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Tekniska kontoret söker under 1 års tid en vikarierande växthusarbetare som vill vara med och arbeta inom Mark och Park Service verksamheten. Arbetsuppgifterna som växthusarbetare är främst odling av krukväxter i växthus i form av krukfyllning, sådd, uppdrivning och skötsel av växter. Rörligt arbete som kräver bra fysik. Lyft förekommer. Erfarenhet av odling eller växthusarbete är meriterande.
Tjänsten innebär skyldighet att delta i beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Vi söker en erfaren medarbetare med erfarenhet inom växthus. Meriterande är om man har sprutlicens. Det krävs att du är serviceinriktad och har förmåga att samarbeta.
Krav att man har någon form av trädgårdsutbildning eller liknande erfarenhet.

Truckkort är ett krav.
Körkort B är ett krav.
Körkort C är meriterande.
Arbete på väg är meriterande.


Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete


Upplysningar
Jonas Sundin, Arbetsledare 036-10 56 21

Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version