merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Regionansvarig till TFIP!

Om företaget:

Technology for Infrastructure projects (TFIP) är ett växande konsultföretag med specialistkunskap inom komplexa anläggningstekniska installationer i stora projekt – från tidiga skeden till provningar i projektens slutskeden.

Med mer än 25 års branscherfarenhet kan vi erbjuda ett heltäckande stöd genom projektets alla faser, med exempelvis utredningar, tekniska analyser och beräkningar, 3D/BIM, projektering, upprättande av teknisk dokumentation och byggplatsstöd/byggsupport. Våra systemlösningar innebär låga investeringskostnader i byggskedet och låga drift- och underhållskostnader under objektets tekniska livslängd.

Våra medarbetare samarbetar på plats eller styr uppdrag i stora projekt med den djupa och breda kompetens som behövs i vår teknikintensiva bransch.

TFIP har kontor i Göteborg och Stockholm. Till deras Stockholmskontor söker vi nu en regionansvarig.

Dina arbetsuppgifter:

Som regionansvarig kommer du att vara den operativt ansvariga för TFIP;s verksamhet i Stockholm. Du kommer att driva och utveckla verksamheten framåt med fokus på resultat och lönsamhet. Du kommer att ansvara för att strategier följs och att mål nås.

Med entreprenörsanda, glädje och engagemang kommer du att vidareutveckla företagskulturen och säkerställa att den ligger i linje med TFIP;s värdegrunder. Du kommer även att ha personalansvar för Stockholms-gruppen som idag består av fem medarbetare.

I rollen som regionansvarig kommer du ha ett nära samarbete med Göteborgskontoret och sitta med i ledningsgruppen.

Ditt ansvarsområde:

- Operativt ansvara för TFIP;s verksamhet i Stockholm.
- Leda och utveckla verksamheten.
- Skapa förutsättningar för ökad omsättning och lönsamhet.
- Fortsätta arbetet med att stärka TFIP;s varumärke ute hos kunder och samarbetspartners.
- Personalansvar.

Din profil:

Vi söker dig som i grunden är utbildad civilingenjör eller liknande och har stor erfarenhet från ledande roll med personalansvar. Du har arbetat inom den tekniska konsultbranschen och därmed har god kännedom och förståelse för den typen av tjänster som TFIP erbjuder sina kunder. Du är van vid att arbeta strategiskt och att självständigt fatta svåra beslut.

För att lyckas i denna roll krävs det att du har höga ambitioner och en förmåga att motivera och stödja medarbetare. Du förstår att vikten av att få medarbetarna att känna sig delaktiga och engagerade för att skapa resultat och framgång.

Vidare är du proaktiv, lösningsorienterad och kommunikativ till ditt sätt. Du har lätt för att skapa relationer samt inger förtroende och tillit.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om ossSharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version