merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Två biträdande rektorer till Båstad

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Omgivet av hav i tre vädersträck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer.

Båstads kommun är en attraktiv arbetsgivare som strävar efter mångfald. Vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Genom sam-arbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Vi söker två biträdande rektorer en till Strandängskolan och en person till Förslöv skola, båda skolorna består av två skolenheter med varsin rektor på åk F-6 respektive åk 7-9.

ARBETSUPPGIFTER
Våra ambitioner är höga. Vi ska bli en av Sveriges bästa skolkommuner där eleverna ska ha de bästa förutsättningarna att utvecklas så långt som möjligt . Vi arbetar för en skola, tillgänglig för alla, där kunskapsresultat och hög kvalitet råder.

Tillsammans med vår skolchef, som är en av Sveriges mest framgångsrika sociala entreprenörer får du möjlighet att verka i en dynamisk och utvecklingsinriktad miljö där barnperspektivet visar vägen.

Vill du vara med och göra skillnad och forma morgondagens Båstad?

Ditt huvuduppdrag är att tillsammans med rektorerna och lärarna inspirera och leda arbetet för ökat lärande och högre måluppfyllelse.

I din roll kan följande uppgifter ingå;

- Pedagogisk samordning och utveckling i ett f-9-perspektiv
- Driva pedagogiska processer
- schemaläggning, skola och fritidshem
- Administrativt stöd till rektorer
- Personalansvar
- samordning nyanländas lärande
- verka för fördjupat elevinflytande

KVALIFIKATIONER
I botten har du en högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Du har erfarenhet av att leda och samordna utvecklingsarbeten, lika väl som att samordna och utgöra ett administrativt ledningsstöd till rektor. Du är förtrogen med styrdokumenten och väl förankrad i Lgr 11 och ditt arbete vilar på vetenskaplig grund.
Du har arbetat med barns inflytande och delaktighet och är en fena på schemaläggning.

I rollen som biträdande rektor behöver du vara strukturerad och relationsskapande. Du har en stark inre drivkraft gällande barns rätt och alla människors lika värde och har mod att stå upp för det perspektivet i alla lägen. Du har ett normkritiskt förhållningssätt och ett intresse för digitalisering, nya arbetssätt och lösningar. Det är meriterande om du har HBTQ-kompetens.

ÖVRIGT
Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vänta inte med att skicka in din ansökan – vi påbörjar rekryteringen under ansökningstiden.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version