merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare Drift och Underhåll

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider.
För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider.

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Projektledare Drift och Underhåll

Vill du vara med och arbeta med ett av Sveriges mest komplexa järnvägsunderhållskontrakt? Vi söker dig som vill arbeta med underhållskontraktet för Värmland Dalsland-kontraktet.

I din befattning som projektledare ansvarar du för ett av våra sex underhållskontrakt. Du ansvarar för att driva och styra ditt kontrakt mot uppställda mål och leveranskvalitéer och du arbetar strukturerat med ditt projekt genom din projektgrupp. Ytterligare delar som är viktiga för en positiv framdrift är en förmåga att nå samverkan mellan parterna.

Självklart är du Trafikverkets representant vid möten och sammankomster. Det kan handla om att möta media såväl som andra aktörer på marknaden.

Beredskap ingår i tjänsten.


Vi söker en kunnig projektledare med stor erfarenhet av att driva och arbeta i stora komplexa projekt i en järnvägsmiljö. Du har erfarenhet av arbete i ledande ställning med ansvar för budget och ekonomisk uppföljning samt hög kompetens inom entreprenadjuridik och i upphandlingsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll på järnväg och med det förmågan att förstå sammanhanget mellan kundernas krav och val av åtgärder i anläggningen.

Du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Du har lätt för att ta till dig och förstå kontraktstext samt styrande dokument. Dina datakunskaper är goda.

För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper, du har en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt. Du är strukturerad och har en stor initiativförmåga.

För arbetet krävs att du har körkort för personbil.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass.
Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Intervjuort är Göteborg eller Karlstad

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version