merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Förskolechef

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Så här beskriver en av våra förskolechefer uppdraget och rollen:

?I Lindesbergs kommun jobbar vi nära varandra i team där du inte behöver känna dig ensam i din chefsroll. Vi jobbar med likvärdighet för att höja kvalitén inom förskolan tillsammans med en personalgrupp som speglas av yrkesstolthet, professionalism och skicklighet. Lindesberg är en kommun med en positiv anda som får mig att trivas och som jag är stolt över att representera?.

Arbetsplatsbeskrivning
I Barn- och utbildningsförvaltningen ingår verksamhetsområdet Förskola. Vi arbetar för att kunna erbjuda en likvärdig förskola och satsar bland annat på kompetensutveckling av vår personal. Det finns 20 olika förskolor i Lindesbergs kommun. Vi genomför nu en organisationsförändring och utökar med ytterligare en förskolechef. Just nu har vi två vakanta tjänster. Den ena tjänsten kommer vara placerad i centrala Lindesberg och ha ansvar för förskolorna Tallbacken och Stöttestenen. Den andra tjänsten kommer vara placerad i söder med ansvar för Gläntan, Fjärilen, Lönngården, Bergknallen och Mosebacke. Du kommer sitta tillsammans med andra förskolechefer för att ha nära till stöd och utbyte från kollegor.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som ledare i en organisation som har lärande och utveckling som nyckelbegrepp och där fokus ligger på ökad måluppfyllelse. I uppdraget som Förskolechef ansvarar du för att verksamheten utvecklas och bedrivs enligt gällande läroplan, lagar och förordningar samt kommunala beslut. Du ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal samt förskolornas barnhälsoteam. Du ingår i ledningsgruppen för förskolorna i kommunen och har regelbundna träffar med förskolechefer och rektorer. Du kommer även ha tillgång till stödfunktioner så som specialpedagog, barnomsorgsassistent, personal och ekonomi.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och god erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Det är en stor fördel om du har gått rektorsutbildningen men annars ser vi gärna att du är redo att starta den inom två år. Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för ledarskap och gärna har erfarenhet av detta. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datorvana. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person är du engagerad och utvecklingsinriktad. Vi söker dig som är en tydlig pedagogisk ledare och chef med god organisatorisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer, förmedlar motivation och entusiasm och lyckas få med dig andra. Du kan arbeta självständigt samtidigt som ditt ledarskap kännetecknas av delaktighet och samarbete.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version