merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mjukvaruutvecklare Vehicle Motion Control

Hej, jag heter Håkan Rolin och jobbar som affärsområdeschef på i3tex. I min roll arbetar jag dels med försäljning och dels med rekrytering, där mitt fokus ligger på powertrain engineering och mjukvara. Jag rekryterar personer som verkligen har ett intresse av teknik, som är nyfikna och har lätt att ta till sig nya kunskaper. Jag hoppas att du är en sådan person och ser fram emot din ansökan.

 

Som mjukvaruutvecklare Vehicle Motion Control kommer du vara med att omvandla fordonsvärlden!  Jag söker dig som vill arbeta med modellbaserad mjukvaruutveckling och reglerstrategier för t.ex. självkörande fordon. Du kan komma att arbeta med system såsom växellåda, motor, elmotor, styrning och broms. Vi är intresserade både av dig med några års arbetslivserfarenhet inom relevanta områden som vill fortsätta utvecklas, samt nyexade. Du kommer till ett företag med stor kunskap inom bl.a växellådor, elmotorstyrning, embedded mjukvara, modellbaserad utveckling.

 

Profil & kunskapsområden:


• MSc Automotive Engineering, Teknisk Fysik, Mekatronik, Electric Power Engineering, Elektro, Computer Science eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Fordonsdynamik
• INCA, ATI Vision
• Dspace
• Matlab, Simulink, Python, C/C++
• Fordonsintresse
• Positiv attityd
• Driven problemlösare

 

Vill du bli grym på produktutveckling, möta världens bästa kunder och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? i3tex företagskultur baseras på driftighet och kreativitet och har medarbetare som besitter spetskompetens inom en rad teknikområden. Vi uppmuntrar personliga och yrkesmässiga framsteg och vi har kul på jobbet. 


Uppdragen utför vi både hos våra kunder och på plats på våra kontor. Det kan t.ex. handla om andningshjälp till KOL-patienter, miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag. Vill du vara med? 


Se gärna vår film och läs mer på vår hemsida www.i3tex.com


Vill du veta mer om tjänsten kontakta affärsansvarig alternativt våra fackliga representanter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version