merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarierande projektledare

IT-avdelningen
IT-avdelningen är en gemensam servicefunktion för hela SLU och ska förse SLU med en långsiktigt hållbar infrastruktur för data- och telekommunikation. Detta innefattar såväl service som olika tjänster, exempelvis studentdatorstöd, systemdrift, utbildning och stöd till användare.
Arbetsuppgifter:
Som projektledare på systemenheten ansvarar du för att...


• leda projekt och arbeta tillsammans med beställarorganisationen i DSDM-projektens fem faser; feasibility, foundations, exploration, engineering och deployment
• säkerställa projektens leverans och styrning för IT-avdelningens räkning och samordna arbetet så att projektens mål uppnås i verksamheten
• projekten levererar en fungerande lösning inom överenskommen budget
• leda arbetet med förvaltning av levererade system

Kvalifikationer:
Vi söker dig som idag arbetar som systemutvecklare och är beredd att ta nästa steg in i en projektledarroll, eller dig som är utbildad projektledare och vill ta första steget i din karriär. Viktigast för tjänsten är utvecklingspotential, det du saknar i erfarenhet kompenserar du genom vilja och arbetsinsats.

Du vet hur agila systemutvecklingsprojekt fungerar, antingen genom utbildning eller genom erfarenhet. Du har relevant akademisk examen eller motsvarande.

IT-avdelningen kan erbjuda rätt kandidat mycket stora möjligheter till snabb utveckling. Vi har ett strukturerat och väldokumenterat arbetssätt och du kommer tidigt att få eget ansvar för att leda utvecklingsprojekt. Vi är en stark grupp av erfarna projektledare som kommer att se till att du tillsammans med oss lyckas i rollen.

Placering:
Uppsala eller Umeå.

Anställningsform:
Vikariat under hela 2018.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Snarast.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2017-12-15.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version