merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Interaktionsdesigner

About Axis Communications
Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners.
For more information about Axis, please visit our website www.axis.com .

Referensnummer: 2108

Vem söker vi?
Vi söker en drivande interaktions-designer som känner sig trygg i att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har hunnit skaffa dig en del erfarenhet och har redan tidigare jobbat mot en utvecklingsorganisation. Du är genuint intresserad av hur du tillsammans med utvecklarteamen och grafisk designer kan skapa ett estetiskt, effektivt användargränssnitt. Till din natur är du utåtriktad och entusiastisk och har en stark vilja att förbättra både i stort och smått. Du väntar inte på att någon säger till dig vad som ska förändras utan tar själv initiativ och föreslår lösningar. Du inkluderar användarperspektivet och affärsnyttan i ditt designarbete och har erfarenhet av att jobba med etablerade UX-metoder för idégenerering, design och användartester.

Vad kommer du att arbeta med?
På Axis kommer du att jobba med och Windows- och webbapplikationer som är kopplade till Axis nätverksprodukter, till exempel vårt Video Management System och tjänsteportal. Din roll består i att skapa klarhet i början av varje projekt, tillsammans med tvärfunktionella team konkretisera kraven, ta fram arbetsflöden, designa interaktionen, följa upp arbetet i vår iterativa utvecklingsprocess, och säkerställa resultatet genom användartester och telemetri. Du bidrar till en förstklassig användarupplevelse som ger optimalt värde för våra kunder över hela världen. Du kommer att jobba tillsammans med utvecklingsteam, produktchefer, användare och andra UX-designers. I rollen behöver du vara lyhörd och ta emot synpunkter samtidigt som du har en stark egen vision för produktens användarupplevelse som du kan driva igenom.

Vilka är vi?
Axis är ett Lundabaserat företag som startades 1984 av ett par Lundastudenter och som nu är världsledande inom nätverksvideo med 2700 anställda. Vi som arbetar här vill vara med och bidra till en smartare och säkrare värld.
Våra viktigaste produkter är nätverkskameror, men vi gör en mängd andra intressanta saker också; som olika former av mjukvara och kompletterande produkter för att kunna erbjuda kompletta lösningar där alla komponenter fungerar tillsammans på ett enhetligt och lättanvänt sätt.

Vår produktutveckling är samlad i Lund vilket gör det lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör. Vi är väldigt måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Viktigt är innovation och självgående team där det finns en stor frihet för individen.

Tycker du ovan stämmer in på dig tveka då inte med att skicka in en ansökan så kan vi träffas för att du ska kunna presentera dig mer och även diskutera mer detaljer om tjänsten.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Guillermo Sagastume på telefon +46 46 272 1800.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version